ΚΑΓΚΕΛΑ CRYSTAL LINE

 

Πρωτοποριακά συστήματα στήριξης υαλοπίνακα με προφίλ αλουμινίου για την κατασκευή γυάλινου κάγκελου , είναι τα ιδανικά συστήματα για μπαλκόνια, σκάλες και περιφράξεις κτιρίων με υψηλές αρχιτεκτονικές απαιτήσεις.

Εντυπωσιακά αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα, χωρίς να περιορίζει τη θέα. Δε χρειάζεται συντήρηση, είναι εύκολο στον καθαρισμό και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα .

Προσφέρονται σε 3 βασικούς τύπους, (επιδαπέδιο, ενδοδαπέδιο και εξωτερικό) και δέχονται κάθετα υαλοπίνακα πάχους 16 ή 20mm και ύψους έως 100cm (προτείνονται triplex, securit) .

Η βάση καλύπτεται με καπάκια αλουμινίου και δίνει τη δυνατότητα εύκολης αφαίρεσης σε περίπτωση αντικατάστασης του υαλοπίνακα, χωρίς να προκαλούνται φθορές στο δάπεδο ή στο ίδιο το σύστημα. Επίσης στην αγορά διατίθενται και 3 διαφορετικές κουπαστές αλουμινίου Στρογγυλή Φ50, οβάλ 76mm με υποδοχή για τον υαλοπίνακα και με εξωτερικό στήριγμα που συγκρατεί κουπαστή διατομής Φ50 . Τα καπάκια και οι κουπαστές διατίθενται σε μεγάλη χρωματική ποικιλία, σε ειδικά χρώματα, ανοδίωση inox, καθώς επίσης αποχρώσεις σε απομίμηση ξύλου.